×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rood aangelopen Atsma haalt 1142 euro op

04.12.2017 -

Barry Atsma heeft maandag in een marathonsessie vijf uur lang getennist en daarmee 1142 euro opgehaald voor 3FM Serious Request. De acteur sloeg in Sportcentrum Oudenrijn in Utrecht een balletje met prominente tennissers, dj's van 3FM en fans.


Atsma begon tegen de beste tennisser van Nederland, Robin Haase. Andere medespelers waren onder anderen Esther Vergeer, Thiemo de Bakker en twee jeugdige tennistalenten. Ook 3FM-dj Frank van der Lende nam het op tegen Atsma.

 

En man-o-man wat serveert die @thiemo_de_bakker knijterhard. Pffffff niet normaal!

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma) op

 

Tegen heldin @esthervergeer tennissen was wel een hoogtepuntje vandaag. @seriousrequest

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma) op

 

Het zweten is begonnen @seriousrequest

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma) op


Het Glazen Huis staat dit jaar op het Marktplein in Apeldoorn. Onder het motto 'Breng ze weer samen' wordt met de verzoekplatenactie in de week voor de kerst geld ingezameld, waarmee het Rode Kruis verscheurde gezinnen kan herenigen.

3FM-dj's Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn worden van 18 tot en met 24 december opgesloten in het huis.

Foto: © Instagram Barry Atsma

Reacties