×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tas Meghan Markle binnen no-time uitverkocht

01.12.2017 -

Meghan Markle proeft vandaag voor het eerst van haar toekomstige leven als lid van de Britse koninklijke familie. Bij haar eerste officiële bezoek droeg zij een bordeauxkleurige tas van het merk Strathberry die vervolgens binnen een mum van tijd uitverkocht was.


De tas kost bijna 500 pond. Op de website is te lezen dat de tas snel weer leverbaar is.

Sinds de verloving van Harry en Meghan bekend is gemaakt, is alles wat de voormalige Suits-actrice draagt enorm populair. Zo was de witte jas die ze droeg bij hun allereerste fotomoment razendsnel uitverkocht.


(Foto: Strathberry.com)

Het stel is vandaag in Nottingham. Ze bezoeken daar twee projecten, liefdadigheidsinstelling Terrence Higgins Trust, die een beurs organiseert ter gelegenheid van Wereldaidsdag. Daarna volgt een bezoek aan het goede doel Full Effect, dat jongeren uit de criminaliteit probeert te houden.

Reacties