×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Jim en Bettina jarig

22.11.2017 -

Lux, het zoontje van Jim Bakkum en Bettina Holwerda, is vandaag 5 jaar geworden! Zijn trotse ouders staan hier uitgebreid bij stil met twee hele lieve berichten op hun Instagram. Zoet!


'22/11/2012, werd er een jongetje geboren, dat heel lang op zijn mama's borst zat te staren. Nieuwsgierig. En dat nieuwsgierige jochie is nu 5 geworden. En over 5 jaar ben je 10 (!!). Maar nu ben je 5. Lux, ik ben zo trots op jou, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik ben vandaag de héle dag bij je en ga jou de hele dag knuffelen. Nu je dat nog wil', schrijft Jim apetrots bij de foto. 

Ook Bettina is maar wat trots op haar prachtige zoontje: 'Deze avond, 5 jaar geleden, was de laatste avond met z'n tweeën. De volgende ochtend was ons heerlijke jochie er namelijk en waren wij ouders. Nu hebben we dit gezinnetje en daar ben ik zò trots op! Niet normaal'. 

Foto: © Instagram Bettina Holwerda

Reacties