×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton zet 'eerste' selfies op Twitter

20.11.2017 -

Paris Hilton blijft erbij dat zij de uitvinder is van de selfie. Eerder dit jaar vertelde ze dat aan W Magazine en zondag kwam ze met het bewijs op de proppen...


Op Twitter postte de celebrity twee foto's van zichzelf met zangeres Britney Spears. 'Het is vandaag 11 jaar geleden dat ik en Britney de selfie uitgevonden hebben', schrijft ze bij de kiekjes.

Al snel kreeg ze reacties, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat de Amerikaanse beroemdheden de eerste selfies ooit hebben genomen. Een volger attendeerde Paris op een selfie die Madonna al in 1985 had genomen. Dat was te zien in de film Desperately Seeking Susan. Een andere twitteraar noemde een scène uit de film Thelma and Louise uit 1991 en ook was er iemand die schreef dat de selfie al sinds 1910 bestaat. Die werd via een spiegel genomen.

In het interview waarin ze zich kroonde tot de uitvinder van de selfie, zei Paris dat ze al als kind een selfie van zichzelf had genomen met een wegwerpcameraatje. Ze vertelde ook dat het met de komst van social media veel makkelijker is om beroemd te worden: 'Er is een hele nieuwe soort bekende mensen opgestaan', zei ze. 'Het is zo makkelijk om beroemd te worden. Iedereen met een smartphone kan het'.

Foto: © Twitter Paris Hilton

Reacties