×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zorgen om zieke David Cassidy

19.11.2017 -

David Cassidy ligt in het ziekenhuis en wordt in een kunstmatige coma gehouden. Zijn toestand is kritiek, zegt een bron.


Het 67-jarige voormalig tieneridool werd drie dagen geleden opgenomen en zijn toestand verslechterde daarna snel. Meerdere organen zouden niet meer werken. Volgens artsen heeft hij snel een nier- of levertransplantatie nodig om te kunnen overleven. De familie van David heeft zich rondom het ziekenhuisbed verzameld, meldt TMZ.

In februari kreeg de zanger en acteur de diagnose dementie. Het was geen verrassing aangezien zijn opa en moeder ook dement werden. Hij besloot daarna te stoppen met toeren om zich te focussen op zijn ‘gezondheid en geluk’. “Ik wil focussen op wat ik ben, wie ik ben en wie ik ben geweest, zonder afleidingen. Ik wil liefhebben. Ik wil van het leven genieten”, zei hij toen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Website David Cassidy

Reacties