×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato over André: 'Hij is volks maar rock-'n-roll'

17.11.2017 -

Marco Borsato vindt dat André Hazes alles in zich heeft om 'de nieuwe Borsato' te worden. 'Hij is misschien nog wel een completere artiest dan zijn vader ooit was', aldus de zanger in het AD.


'Hij heeft iets ondeugends en brutaals, daar hou ik van', gaat Marco verder. 'Hij is volks, maar tegelijk net iets meer rock-'n-roll dan zijn vader'.

Volgens Marco beschikt André, die Marco weer als zijn voorbeeld ziet, over de juiste drive. 'Hij is nog zo jong, kan nog zo veel verder groeien en verbreden. Hij wil mij naar de kroon steken, hoorde ik. Nou, ik wil hem er bij helpen, hoor. Want hij heeft de potentie en is nog een ongelooflijk leuk joch ook'.

Foto: © Reni van Maren

Reacties