×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader Britt Dekker overleden na val

14.11.2017 -

De vader van Britt Dekker is overleden nadat hij bij een val op zijn hoofd terecht was gekomen. Dat gebeurde terwijl hij aan het werk was.


Britt maakte het vreselijke nieuws bekend op Instagram. Bij een foto van haar en haar vader schreef ze: ‘Gisteren hoorde ik dat mijn vader gevallen was op zijn werk met zijn hoofd op iets en naar het ziekenhuis moest. Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven, en zijn we onze beste mattie en vader kwijt. Dit kan toch gewoon niet waar zijn. Pap ik hoop dat we elkaar in een volgend leven weer zien want hoe kan ik nou zonder jouw humor, jouw taarten op mijn verjaardag, gewoon alles was leuk met jou, je bent een topper voor altijd. Ik ga je zo missen en ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu. Was je maar niet gevallen en kon je maar terug komen. Hou zoveel van je!!’

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties