×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Janet Jackson gaat broer Michael achterna

Ook haar neus staat op instorten

14.11.2017 -

Janet Jackson lijkt opnieuw een bezoek aan de plastisch chirurg te hebben afgelegd. De neus van de popzangeres is opeens veel platter, zo ontdekten fans.


lastisch chirurg Matthew Schulman, die Janet zelf niet onder handen nam, vreest dat Janets neus op instorten staat. "Het lijkt erop dat de neus is ingezakt", reageert hij tegen Page Six. "Dat is waarschijnlijk het gevolg van meerdere operaties waardoor het kraakbeen is beschadigd."

De 51-jarige zangeres heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze enkele keren onder het mes is gegaan. Zo liet ze haar neus voor het eerst doen toen ze pas 16 jaar was.

Janet lijkt met haar nieuwe neusoperatie haar overleden broer Michael achterna te gaan. Ook hij liet gedurende zijn carrière meermaals aan zijn neus sleutelen. Zijn neus zou aan het einde van zijn leven zelfs zo goed als verdwenen zijn geweest door de veelvuldige ingrepen. Het gerucht ging dat Michael daarom een neusprothese droeg.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties