×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Karl Lagerfeld zwaar onder vuur

14.11.2017 -

Karl Lagerfeld heeft een aantal pittige uitspraken gedaan over het vluchtelingenbeleid van de Duitse regering. De mode-ontwerper was afgelopen weekend te gast in de Franse televisieshow Salut Les Terriens en gaf zijn ongezouten mening over het besluit van bondskanselier Angela Merkel om de grenzen open te stellen voor Syrische vluchtelingen.


"Je kan niet miljoenen joden vermoorden, om vervolgens miljoenen van hun ergste vijanden binnen te halen. Merkel had al miljoenen immigranten toegelaten, die goed geïntegreerd zijn, die werken en waarmee het prima gaat. Ze had geen enkele reden om nog eens zoveel toe te laten, alleen maar om haar imago als boze stiefmoeder weg te poetsen, dat ze heeft opgelopen na de Griekse crisis," aldus Lagerfeld. Volgens hem heeft Merkel een grote fout gemaakt met haar beleid.

De flamboyante ontwerper is een Duitser, maar woont al jaren in Frankrijk. Hij staat erom bekend zijn mening niet onder stoelen of banken te steken. Toch kan deze actie nog een staartje krijgen: bij de mediawaakhond CSA regende het klachten tijdens en na de uitzending. Zijn gaan de zaak bekijken, maar hebben nog niet officieel gereageerd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties