×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charlie Sheen ontkent verkrachting 13-jarige acteur

09.11.2017 -

Charlie Sheen ontkent dat hij in de jaren tachtig de toen dertienjarige acteur Corey Haim heeft verkracht op de set van de film Lucas. Dat zegt zijn woordvoerder naar aanleiding van een verhaal van roddelblad The National Enquirer, waarin acteur Dominick Brascia dat beweert.


"Charlie Sheen ontkent categorisch alle aantijgingen", aldus de woordvoerder van de voormalige Two and a Half Men-ster.

Brascia, een vriend van Haim, vertelt in The Hollywood Reporter dat de inmiddels overleden acteur seksueel werd misbruikt door Sheen. Haims naam werd al vaker in verband gebracht als slachtoffer van seksueel misbruik. Acteur Corey Feldman, een andere vriend van Haim, hintte daar al eerder op. De twee jonge tieners stonden in de jaren tachtig bekend als The Corey's. Haim raakte later verslaafd aan drugs en overleed in 2010 aan een longontsteking.

Eerder dit jaar liet Feldman weten dat hij geld bij elkaar probeert te krijgen om een docu te maken over zijn leven. Het voormalig tieneridool wil daarin onder meer een pedofielennetwerk in Hollywood ontmaskeren.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties