Liefde tussen Thomas Berge en Cassidy voorbij

Na de breuk tussen Thomas Berge en fotografe Myrthe Mylius, vond de zanger al snel nieuw liefdesgeluk bij de 20-jarige zangeres Cassidy Roeks. Maar die liefde is inmiddels alweer voorbij, zo vertelt een goede vriendin.

Smoorverliefd was Thomas Berge op zangeres Cassidy Roeks. Niet lang nadat zijn relatie met Myrthe Mylius strandde, werd de zanger door Nederlandse toeristen in Parijs gespot met een nieuw vriendinnetje. Dat bleek zangeres Cassidy Roeks te zijn. Deden de twee eerst nog wat geheimzinnig over hun relatie, na een maand besloten ze open kaart te spelen en vertelde Thomas tijdens een telefoongesprek voor de radio dat hij nog in bed lag en dat Cassidy naast hem lag. Hij liet haar zelfs even goedemorgen en grapte toen dat ze ontbijt voor hem ging maken.

Na ruim een jaar blijkt de liefde tussen de twee echter alweer voorbij te zijn. Volgens een goede vriendin zou de werkdruk die ze beiden hebben, hebben meegespeeld bij de beslissing om uit elkaar te gaan. ‘Ze willen wel goede vrienden blijven, maar de liefde is voorbij.’