×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Alec Baldwin

05.11.2017 -

Vrijdag maakten Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria via Instagram bekend hun vierde kindje te verwachten, nu heeft het stel via hetzelfde medium laten weten dat het weer een jongetje wordt.


De vrijdag gedeelde foto van een taart heeft nu een vervolg gekregen. De buitenkant van de taart had zowel roze als blauwe letters en fans konden het geslacht van de in aantocht zijnde Baldwin-telg er niet uit opmaken. Op de zaterdag gedeelde foto's snijden de Baldwins de taart aan en de binnenkant van de taart blijkt uit blauwe cake te bestaan.

Met Carmen, Rafael en Leonardo komt het totaal aantal kinderen dat Alec en Hilaria samen hebben op vier. Alec heeft uit zijn vorige huwelijk met Kim Basinger ook nog dochter Ireland.

 

 

Ready for it??? Watch and see...girl or boy! And swipe for more pics! We had so much fun doing it this way ❤️

Een bericht gedeeld door Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties