×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Saar Koningsberger geeft update over zwangerschap

02.11.2017 -

Saar Koningsberger is in verwachting van een meisje. Dat maakte zij in Oktober bekend. Vandaag geeft de presentatrice een spetterende update over haar zwangerschap.


‘Het gaat super goed. Ik voel me helemaal top en heb alle energie van de wereld. Dat is een super fijn gevoel', begint Saar de video.

'De kleine groeit ook heel erg goed. Ze is zelfs een beetje lang voor haar leeftijd en haar buikomtrek loopt ze ook een beetje mee voor. Dus ze groeit héél erg goed. Al met al ben ik echt ongelofelijk blij en gelukkig. En het belangrijkste is natuurlijk dat het goed gaat met die kleine in mijn buik. Maar die ninja is superactief en dat is heel erg leuk om te merken', eindigt ze de video waarin ze werkelijk straalt van geluk. 

Het is extra bijzonder voor de presentatrice dat ze zwanger is. Het traject om zwanger te worden was 2,5 jaar lang vol met hormoontherapie en verschillende behandelingen. 

 

Dank jullie wel!!

Een bericht gedeeld door Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) op

 

 

Foto: © Still video

Reacties