×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Metallica helpt slachtoffers bosbranden

25.10.2017 -

Metallica organiseert in hun thuisstad San Francisco een benefietconcert voor de slachtoffers van de bosbranden die woedden in Californië.


De metalband treedt uiteraard zelf op tijdens het Band Together Bay Area concert, evenals de Dave Matthews Band en G-Eazy. Meer deelnemende acts zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

'Eerder deze maand heeft Noord-Californië, de gemeenschap die al meer dan 34 jaar ons thuis is, geleden onder de verschrikkelijke bosbranden die huizen hebben verwoest en meer dan 100.000 van onze buren in Napa, Sonoma, Mendocino, Lake en andere plaatsen in de regio uit hun huis hebben verjaagd', staat te lezen in een aankondiging van het evenement op de website van de band.

De bosbranden in Californië hebben veel wijngaarden en meer dan 8400 bedrijven en huizen verwoest. Minstens 42 mensen kwamen om door de branden en de schade wordt geschat op minstens 4,6 miljard dollar, omgerekend 3,4 miljard euro.

Het Band Together Bay Area concert wordt gehouden op 9 november in het AT&T Park in San Francisco.

Foto: © Instagram Metallica

Reacties