×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yuri van Gelder openhartig over eerste keer coke

25.10.2017 -

Yuri van Gelder is in Van der Vorst ziet sterren openhartig over de eerste keer dat hij met cocaïne in aanmerking kwam. Helaas wordt dit witte goedje vaker met deze topsporter geassocieerd.


De topsporter geeft openhartig toe dat hij in 2006 voor het eerst in aanmerking kwam met de drug. 'Ik ben best wel makkelijk over te halen. Ik zei moeilijk 'nee' in het verleden. En het was ook een beetje stoerdoenerij, denk ik. En ja, dan begint het', zo vertelt hij. 

De topsporter werd in 2009 geschorst wegens misbruik van het witte poeder en zag hierdoor de Olympische Spelen van 2012 aan zijn neus voorbij gaan.

Tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro wordt Yuri naar huis gestuurd omdat hij zich niet aan de gedragsregels zou hebben gehouden. Toen bleek echter al gauw dat het niet om drugsgebruik ging.

Vanavond om half 9 is de hele uitzending van Van der Vorst ziet sterren te zien op RTL4. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties