Justin Bieber weer verliefd

Justin Bieber is de afgelopen tijd een toegewijde kerkganger gebleken. De zanger heeft zich compleet toegespitst op het geloof. En nu heeft de 23-jarige Bieber ook zijn nieuwe liefde ontmoet. Waar? Juist. In de kerk.

Volgens een bron van US Weekly zou Bieber de 26-jarige Paola Paulin op 27 september hebben ontmoet, toen ze samen in de mis zaten. Bieber vroeg de Mexicaanse actrice mee uit. Die date bevond zich vervolgens op een wel heel bijzondere locatie: ook in de kerk.

Woensdagavond werd het koppel weer gespot toen ze onderweg waren naar de kerk. Daar doken meerdere foto's van op. Het stel oogt smoorverliefd. Een ingewijde laat weten dat Bieber Paola heeft voorgesteld aan de pastoor waar hij de laatste tijd veel mee omgaat. 'Ze zagen er echt schattig uit. Justin kon niet wachten om haar voor te stellen'.

De superster had van 2011 tot 2014 een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez. Hij datete daarna met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia Richie en Hailey Baldwin. Ook die relaties liepen op de klippen.