×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Veel sterren reageren op overlijden Tom Petty

03.10.2017 -

Sterren over de hele wereld hebben geschrokken en bedroefd gereageerd op het overlijden van rockmuzikant Tom Petty. Op sociale media bedanken ze hem voor zijn liedjes en zijn invloed op de muziek.


BN'ers zijn ondersteboven van de dood van de 66-jarige Petty. 'Wat een gemis! Tom Petty een van de beste pop en rock stemmen is heengegaan', aldus Veronica-dj Giel Beelen. Henkjan Smit: 'En zo is er straks geen held meer in leven'.


'Nu ook al Tom Petty! Pas 66 jaar. Die voel ik wel..', zei de dj Jeroen van Inkel. Zijn 3FM-collega Michiel Veenstra houdt het kort: 'Daar ga je Tom... tnx voor alle mooie muziek!'


Ook in het buitenland is er door veel artiesten gereageerd op het overlijden van Tom Petty: 'Veel liefde voor de familie van Tom Petty in deze moeilijke tijd', schreef Paul McCartney, die ook nog stilstond bij het bloedbad in Las Vegas, voorafgaand aan zijn concert in Detroit. 'Hoewel dit een zeer trieste dag was, gaan we het leven vieren'.


'Net wanneer je denkt dat vandaag niet erger kan.. rust in vrede Tom Petty', aldus Kid Rock. 'Bedankt voor je prachtige muziek en inspiratie'. Tom Petty was voor John Mayer ook een inspiratiebron. 'Ik hield van hem en coverde al zijn liedjes omdat ik wilde weten hoe het was om te vliegen'.


Petty overleed maandagnacht aan de gevolgen van een hartaanval. Zijn manager bevestigde zijn overlijden, nadat een eerder bericht over de dood van Petty was ingetrokken. 

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties