×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Prins Harry neemt peuter in de maling

29.09.2017 -

Té schattig. Prins Harry is momenteel op de, door hem mede bedachte, ‘Invictus Games’ in Toronto. Daar zit hij echter naast een wel heel ondeugend meisje. De peuterdochter van atleet Dave Henson eet stiekem popcorn uit het bakje van de prins.


De reactie van de prins doet heel Twitterland smelten. Harry gaat zo op in de volleybalfinale en het gesprek met de man naast hem dat hij niet in de gaten heeft dat het meisje zijn popcorn zit op te eten.

In de video is te zien hoe de prins uiteindelijk opmerkt dat hij zijn popcorn aan het delen is met de peuter. De Britse prins haalt vervolgens verschillende grapjes uit met het ontdeugende meisje. De video is dan ook een regelrechte hit op social media.

Harry is zelf nog geen vader. Hij en de Canadese Megan Markle hebben sinds kort een relatie en verschenen een paar dagen geleden pas voor het eerst samen in het openbaar. 

Foto: © Vanity Fair

Reacties