×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugh Hefner krijgt graf naast Marilyn Monroe

28.09.2017 -

Playboy-oprichter Hugh Hefner krijgt een graf naast Marilyn Monroe. De laatste rustplaats van de woensdag op 91-jarige leeftijd overleden Hefner bevindt zich in een cryptewand in Westwood Village Memorial Park in Los Angeles. Monroe, die in 1962 op 36-jarige leeftijd overleed, stond in het eerste nummer van Playboy in 1953.


Andere beroemdheden die op de begraafplaats liggen begraven zijn Natalie Wood, Farrah Fawcett en Truman Capote, somt Us Magazine op. Volgens TMZ kocht Hefner de grafrechten in 1992 voor een prijs van 75.000 dollar. 'Een eeuwigheid naast Marilyn te mogen liggen is te mooi om te laten schieten', zei de Playboy-oprichter er destijds over.

Opvallend is dat Marilyns ex-man Joe DiMaggio voorheen een graf boven haar had gereserveerd, maar hij verkocht de plek na hun scheiding in 1954.

Foto: © AFP

Reacties