×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Rieu blaast concerten Mexico-stad af

27.09.2017 -

André Rieu heeft zijn concerten in Mexico-stad geannuleerd. Woensdagavond zou het eerste concert in een reeks van vijf worden gegeven. De uitverkochte concerten worden verschoven naar volgend jaar maart. Dit annulering is wegens de recente aardbeving die de stad trof, laat de Maastrichtse Stehgeiger op zijn website weten.


Rieu en zijn Johann Strauss Orkest waren net aan een tournee in Mexico begonnen toen dat land vorige week werd getroffen door een aardbeving. Aanvankelijk gingen de concerten elders in Mexico nog gewoon door. Mexico-stad laat hij voorlopig vallen, met pijn in zijn hart. Rieu zegt 'diep geschokt te zijn door de vreselijke tragedie'.

Zijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun families. 'De laatste jaren zijn we verliefd geworden op Mexico en het Mexicaanse volk. We gaan met een gebroken hart naar huis en hopen snel naar Mexico-stad terug te keren'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties