×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Boomsma heeft vroege avondseks met z'n vrouw

23.09.2017 -

Arie Boomsma en zijn vrouw Romy zorgen ervoor dat ze op tijd onder de lakens duiken om hun seksleven op peil te houden. ''We kiezen er, zeer tegen onze gewoonte in, nu voor om vroeg naar de slaapkamer te gaan'', vertelt de Net5-presentator.


''Vroeger, voordat we ouders werden, was het simpel. Je ging naar bed, dan had je seks of soms niet. Nu weten we: als we straks gaan liggen, vallen we in slaap. Dus gaan we soms al om negen uur naar bed."

''Ik hou nooit zo van advies geven, maar verse ouders zouden echt moeite moeten doen'', zegt Arie. ''Omdat het zo verbindt. Voor je het weet denk je: laat maar even. Daar moet je nooit aan toegeven. We hebben er veel over gepraat en nu gaat het heel vanzelfsprekend'', vertelt Arie openhartig.

In augustus waren Arie en Romy twee jaar getrouwd. In juli maakte Romy bekend in verwachting te zijn van een zoon. Die wordt in december verwacht. In februari vorig jaar werd hun dochtertje Bobby Jo geboren.

Voor Net5 presenteert Arie vanaf dinsdag 26 september het programma Grenzeloos Verliefd. Hierin volgt hij emigrerende verliefden in Nederland en tijdens hun avontuur naar het buitenland. Naast in Grenzeloos Verliefd is hij vanaf woensdag 27 september ook te zien in het nieuwe Net5-programma Arie En De Kleine Mensen. Hierin volgt hij mensen met een groeistoornis.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties