×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bas Muijs wordt radiopresentator

22.09.2017 -

Acteur Bas Muijs gaat aan de slag als radiopresentator. De 40-jarige acteur gaat het ochtendprogramma van Radio West presenteren en neemt daarmee het stokje over van Michiel Steenwinkel, die na ruim vijf jaar stopt met het programma 'Mogge Michiel'.


'Een hele leuke uitdaging', noemt Bas zijn nieuwe klus. 'Iedere ochtend bezig zijn met het nieuws en verhalen uit mijn eigen regio, dat is voor een nieuwsfreak als ik een heel fijn begin van de dag', aldus de acteur, die ook actief blijft in het theater. 'Het presenteren van het ochtendprogramma is prima te combineren met theater. Ik kijk er naar uit'.

Muijs is bij het grote publiek bekend om zijn acteerrollen in 'Goede Tijden Slechte Tijden', 'Costa!' en 'Voetbalvrouwen'. De laatste jaren is hij vooral te zien in het theater, in producties als 'Harde Handen' en 'Boeing boeing'. 

 
(Bas Muijs in 'Voetbalvrouwen'. Foto: Still Youtube).

Foto: © Reni van Maren

Reacties