×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Legend's onderbroek ingeruild voor overrijpe bananen

22.09.2017 -

Chrissy Teigen heeft donderdag de hulp van haar volgers op Twitter ingeschakeld bij het bakken van een bananenbrood. Het model miste namelijk een essentieel ingrediënt voor haar baksel: de bananen.


Omdat ze overrijpe exemplaren nodig had die blijkbaar niet voorradig waren in de winkel, zette Chrissy een oproep op Twitter. Daarin bood ze degene die haar aan zes bruine bananen kon helpen een prijzenpakket aan, met daarin niet alleen een product uit haar make-uplijn en een gesigneerd exemplaar van haar kookboek, maar ook een onderbroek van haar man, John Legend.

Binnen een paar minuten boden diverse volgers uit Los Angeles haar de fruitstukken aan. Chrissy plaatste een foto van haar moeder die de bananen ophaalde bij een volger. De vrouw plaatste daarna een plaatje van de buit, met de vraag of ze de onderbroek van John zou inlijsten.

Toen Chrissy aan de slag ging met haar banenbrood, kwam ze erachter dat ze toch wat bananen tekort kwam en startte het proces opnieuw. Deze keer haalde haar moeder het fruit op bij een jongeman. Het model besloot de actie met de tweet: "Dit is niet langer mijn bananenbrood, dit is ons bananenbrood."

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties