×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bedpartner Kevin Hart niet afperser

21.09.2017 -

Komiek Kevin Hart bood eerder deze week nog openbaar zijn excuses aan voor zijn overspel omdat hij gechanteerd werd met een seksueel getinte video met een andere vrouw. Nu zegt deze specifieke dame dat zij niks af weet van deze chantage.


De komiek moest diep door het stof. In een openbare video bood hij zijn excuses aan voor een fout die hij was begaan. In de video zei de komiek niet wat hij had gedaan, maar later bleek dat hij zijn zwangere echtgenote had bedrogen. 

Maar was alles voor niks? 'Ik ben geen afperser, ik heb niets te maken met deze opnames', aldus Montia Sabbag, de dame van de seksueel getinte video, voor de camera van verschillende media.

Haar advocaat zegt dat Sabbag net zo goed als Hart het slachtoffer is van de video. Daarbij zouden leugens over haar zijn verspreid door de media en haar foto's zonder toestemming zijn gebruikt.

In een tweede video, waar Hart niet van af wist, was te zien hoe hij eerst samen met Sabbag in een club staat, waarna de video verspringt naar het beeld van een bed, waar niemand in te zien is, maar waar wel geluiden vandaan komen waardoor gesuggereerd wordt dat de mensen in het bed seks hebben. In het derde deel van de video zijn twee mensen te zien in een kamer waarbij de man lijkt op Hart. In het tweede beeld is de komiek nooit te zien of duidelijk te horen.

 

Foto: © Instagram Kevin Hart

Reacties