×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Caro Emerald bevalt van tweede kindje

20.09.2017 -

Caro Emerald is bevallen van haar tweede kindje. Dat laat haar manager Sandra Bulthuis aan Weekend weten: 'Het kindje is inderdaad geboren en Caro heeft op dit moment zwangerschapsverlof'.


In maart 2014 werden Caro en haar vriend voor het eerst ouders. De zangeres zette toen een dochter op de wereld. Caro is over haar privéleven altijd zo gesloten als een oester. Tot op heden is zelfs de naam van haar eerste kindje nog niet bekend. 

Caro kan voorlopig in alle rust genieten van de gezinsuitbreiding. Op 11 november staat haar eerste optreden weer op de agenda, in het Duitse Leverkusen. In december staan vijf optredens met het Metropole Orkest op het programma.

Zondag bleek wel in Amsterdam dat de zangeres heel gelukkig is met haar kindje. Ze lachte veelvuldig en ook haar vriend was in een prima humeur.

Voor foto's en het hele verhaal, lees je Weekblad Weekend.

Foto: © Reni van Maren

Reacties