×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sieneke in ziekenhuis opgenomen

15.09.2017 -

Zangeres Sieneke is in het ziekenhuis opgenomen met uitdrogingsverschijnselen. Dat laat zij weten op Twitter.


‘Helaas ben ik genoodzaakt om mijn optredens voor dit weekend te annuleren. Ik ben afgelopen week opgenomen in het ziekenhuis in verband met een fikse keelontsteking waardoor ik niet meer kon eten of drinken en dus uitgedroogd was,’ begint de zangeres het bericht.

Gelukkig gaat met het kindje van Sieneke alles goed: ‘Ik heb nu 4 dagen aan het infuus gelegen en antibiotica en vocht toegediend gekregen en moet nu thuis verder uitzieken met antibiotica. Dus aankomende week moet ik echt aan mezelf denken en het belangrijkste aan de kleine die in mijn buik zit, met de kleine spruit gaat gelukkig alles goed!’

 

De Sha-la-lie-zangeres maakte in juli bekend dat ze weer in verwachting is.

‘Vind het heel vervelend voor de mensen die ik moet teleurstellen maar gezondheid gaat voor alles!,’ besluit ze haar bericht. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties