×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Masmeijer in de goot

15.09.2017 -

Het vroegtijdige vertrek van Frank Masmeijer uit de studio van RTL Boulevard donderdagavond, kreeg nog een pijnlijk vervolg.


De vroegere presentator, die in zijn biografie toegeeft betrokken te zijn geweest bij het binnenhalen van een grote partij cocaïne in de Antwerpse haven, ging bij het verlaten van het pand onderuit. Mensen op de terrassen van het Leidseplein, waar de studio van Boulevard is gevestigd, zagen Masmeijer bij het verlaten van het pand uitglijden, waarbij hij ook nog eens in de goot van het plein terecht kwam.

‘Frank stond snel weer op, met hulp van de vrouw die bij hem was en liep weg. Pas later hoorden we dat hij de studio was uit gevlucht omdat hij de confrontatie met Peter R de Vries niet aandurfde,’ aldus onze bron.

Masmeijer probeert momenteel met zijn boek en een documentaire een comeback te maken. Maar tot dusver heeft dat weinig indruk gemaakt. Naar de documentaire op sbs6 keken niet meer dan 349.000 kijkers en daardoor kwam het niet eens in de top 25 van die dag. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties