×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Bieber bidt voor slachtoffers

13.09.2017 -

De benefietavond voor de Amerikaanse slachtoffers van orkanen Harvey en Irma dinsdag heeft 14,5 miljoen dollar opgeleverd. Justin Bieber heeft zich tijdens die avond van zijn beste kant laten zien. De zanger heeft weinig van zich laten horen sinds hij zijn Purpose-tournee vroegtijdig afbrak, maar zette zich gisteravond volledig in.


Voor de benefietavond voor de slachtoffers van orkanen Irma en Harvey keerde hij terug in de spotlight. De zanger ging op het podium in Los Angeles in gebed.

‘Ik ben super dankbaar om onderdeel te zijn van deze actie,’ zei hij daarover tegen het televisiekijkende publiek. ‘We willen dat jullie niet alleen kijken, maar dat jullie meedoen en doneren, wat je maar kwijt kan. Het hoeft niet veel te zijn, gewoon wat voor jou mogelijk is om te geven’. Justin gaf daarna het woord aan een drietal religieuze leiders, waarvan er een voorging in een gebed.

De jonge zanger vindt na het cancellen van zijn tournee wegens uitputting volgens verschillende mediaberichten veel steun bij zijn kerk Hillsong. Hij zou een sterke band hebben opgebouwd met de pastoor van de kerk, Carl Lentz.

Foto: © Still Youtube

Reacties