×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beyoncé deelt voedsel uit in Houston

09.09.2017 -

Beyoncé heeft een lunch georganiseerd in haar geboortestad Houston voor vierhonderd mensen die zijn getroffen door orkaan Harvey. Zelf kwam ze meehelpen met het opscheppen van voedsel en kreeg daarbij hulp van haar moeder en collega-zangeres Michelle Williams.


Beyoncé's moeder Tina postte een filmpje van de liefdadigheidsactie op Instagram.

Onder grote belangstelling vulden de beroemdheden lunchboxen en deelden die uit aan slachtoffers van het natuurgeweld. Eerder op de dag bezochten Beyoncé en haar moeder de kerk waar zij vroeger veel kwamen om daar de getroffenen een hart onder de riem te steken.

"Een emotioneel moment voor mij om met Beyoncé weer terug te zijn in St. John's", schrijft Tina op Instagram. "Ik herinner me haar eerste solo hier, die ze zong toen ze veertien was."

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties