×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uitspraak Frank Masmeijer uitgesteld

08.09.2017 -

Frank Masmeijer zou woensdag 13 september naar de rechtbank moeten om zijn uitspraak te horen te krijgen, maar dit is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat laat de Belgische rechtbank weten aan een nieuwswebsite. België verdenkt Masmeijer van cocaïnesmokkel. Het Openbaar Ministerie eist zeven jaar cel en 24.000 euro boete tegen hem.


Frank Masmeijer zegt zelf niks met de smokkel te maken te hebben: ‘Overal lees je dat ik zou hebben bekend. Niet waar!’ zei hij daar eerder over: ‘Ik ken een aantal mensen in dit dossier. Het enige is dat ik een paar mensen in mijn zaak bij elkaar heb gebracht’.

Eerder vandaag liet hij zich al uit over de documentaire van SBS die over hem gemaakt is. Daar bleek hij niet over te spreken te zijn. Echter denkt de ex-presentator niet dat het zijn zaak gaat beïnvloeden: ‘De rechtbank heeft de feiten en richt zich daar op. Het is niet zo dat als Thijs dingen probeert te vinden dat de rechter zich daar op baseert. Wel blijft dit hangen in de publieke opinie. En dat is altijd heel vervelend natuurlijk'.

Reacties