×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daniel Day-Lewis breekt arm

07.09.2017 -

Drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day-Lewis heeft zijn arm gebroken bij een motorongeval. Dat gebeurde woensdag. Passanten zagen de acteur, bekend van onder meer There Will Be Blood, in New York ronddwalen met een van pijn vertrokken gezicht.


In lokale media verschenen foto's waarop Daniel Day-Lewis met zijn arm in het gips rondloopt. De acteur kwam waarschijnlijk net uit het ziekenhuis, want zijn ID-bandje is ook nog zichtbaar. Het ongeluk zou niet zijn schuld zijn geweest.

De Britse acteur Daniel Day-Lewis maakte eerder dit jaar bekend te stoppen met acteren. De zestigjarige acteur geldt als een van de grootste levende filmacteurs. Hij is een van de vijf acteurs die in zijn leven drie Oscars won. Day-Lewis kreeg het beeldje voor zijn vertolkingen in My Left Foot (1989), There Will Be Blood (2007) en Lincoln (2012).

Zijn laatste film zal Phantom Thread zijn, een historisch drama dat zich afspeelt in de Londense high society van de jaren vijftig. De acteur maakte de film, die in december in première gaat, samen met regisseur Paul Thomas Anderson. Het tweetal maakte eerder het veelgeprezen epos There Will Be Blood.

De acteur, die bekendstond om de intense manier waarop hij zich voorbereidt op zijn rollen, won in totaal meer dan 150 prijzen voor de pakweg twintig films die hij maakte. Day-Lewis gaat nog wel promotie doen voor Phantom Thread, weet een bekende van de acteur.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties