×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders heeft gestolen waar terug

Stylist kan zijn geluk niet op

05.09.2017 -

Roy Donders kan zijn geluk niet op. Hij heeft vandaag alle gestolen spullen teruggekregen. Dat laat hij weten in een video op de Facebookpagina van Rojami's.


De winkel van de stylist uit het Zuiden werd afgelopen weekend opnieuw overvallen, een paar dagen na de feestelijke opening. En dat terwijl Rojami's juist uit het centrum is vertrokken omdat ze al zo vaak overvallen waren: 'We hebben onze gestolen spulletjes terug', zo vertelt hij in de video. 'Vandaag in een envelopje. Ik ben helemaal blij. En een briefje erbij: ’aub de gevraagde spullen retour’. Dus het is de mensen toch een beetje te heet geworden onder de voeten en de spullen zijn daardoor opgestuurd.'

Roy plaatste eerder deze week beveiligingsbeelden van de diefstal op zijn Facebook. Het bleek te gaan om meerdere leden van hetzelfde gezin.

Reacties