×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Najib Amhali en Peter Aerts in familiefilm

05.09.2017 -

Najib Amhali en kickbokser Peter Aerts gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe Nederlandse familiefilm De Familie Slim. De 13-jarige Precious Bostelaar maakt in de film haar debuut, zo maakte distributeur Just Film dinsdag bekend.


De Familie Slim gaat over een uitvindersgezin waarvan de jongste zoon Max zich het buitenbeentje voelt van de familie. Zijn uitvindingen mislukken altijd. Wanneer zijn ouders en zus ontvoerd worden tijdens een groot uitvindersfestival moet Max alles op alles zetten om hen te redden met een uitvinding die werkt.

Amhali gaat de rol spelen van Elon Teslison, de grote aartsrivaal van de familie Slim. ‘The Dutch Lumberjack’ Peter kruipt in de rol van Ludolf, zijn beresterke handlanger. De 13-jarige Precious Bostelaar speelt Aiza, een vriendinnetje van Max, die enkele geheimen met zich meedraagt.

De film wordt geregisseerd door Roy Poortmans; het scenario is van Sander de Regt. De Familie Slim draait vanaf 6 december in de Nederlandse bioscopen.

Foto: © Reni van Maren

Reacties