×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

"Had ik dit nou wel moeten doen?"

André van Duin twijfelt over serieuze rol

31.08.2017 -

André van Duin twijfelt nog steeds over zijn eerste serieuze rol in Het geheime dagboek van Hendrik Groen. “Ik weet niet of het me bevallen is eigenlijk”, zei de komiek, die vanaf eind oktober te zien is in de dramaserie van Omroep MAX, in de Radio 10-ochtendshow van Lex Gaarthuis.


“Ik weet niet of het nou helemaal mijn serie is, ik had er wel wat meer humor in willen hebben.” André, die eerder al vertelde dat hij het “heel zwaar” had met de rol, las voordat hij “ja” zei tegen de rol het boek waarop de serie is gebaseerd. “En daar vond ik iets meer humor in zitten.”

“Als je eenmaal begonnen bent, dan zit je in een rijdende trein en dan denk je: had ik dit nou wel moeten doen?” Ondanks zijn twijfels vindt André dat Het geheime dagboek van Hendrik Groen, waarin hij een van de bewoners van een bejaardentehuis in Amsterdam-Noord speelt, “een prachtige serie”. “Heel mooi, heel ontroerend.”

De komiek kan zich “vergissen”. “Misschien als het straks gaat draaien dat mensen zeggen: o, geweldig. Maar als ik mezelf zie dan denk ik: daar loopt André van Duin tussen allerlei acteurs, wat doet hij daar eigenlijk?”

Reacties