×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sergio Herman moet opnieuw rijexamen doen

29.08.2017 -

Sergio Herman krijgt in België een rijverbod van drie maanden en een boete van 720 euro. Als de 47-jarige Nederlandse sterrenkok zijn rijbewijs terug wil, moet hij eerst opnieuw rij-examen doen, zowel het theoretische als praktische. Ook moet hij slagen voor een aantal medische en psychologische tests.


Dat heeft de rechtbank in Brugge besloten nadat Herman in september in Damme was geflitst toen hij 105 kilometer per uur reed waar hij maximaal 50 mocht. De straf viel zo zwaar uit omdat de Zeeuw in 2014 al eens door de Gentse politierechter was veroordeeld voor een forse snelheidsovertreding in Maldegem.

Herman woont met zijn vrouw, televisiepresentatrice Ellemieke Vermolen, in België en bestiert sinds 2014 het restaurant The Jane in Antwerpen. Hij werd bekend als driesterrenchef van restaurant Oud Sluis in Zeeuws-Vlaanderen. Sinds 2016 heeft hij in Nederland verschillende zaken met 'patat van culinaire topkwaliteit' geopend onder de naam Frites Atelier.

Bron: ANP

Reacties