×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Billy Joel draagt jodenster tijdens optreden

24.08.2017 -

Billy Joel droeg tijdens een optreden dinsdag in Madison Square Garden een gele jodenster. De ex-vrouw en dochter van de 68-jarige zanger plaatsen foto's van het concert en Joel, die de gele davidster op zijn revers had gespeld, op Instagram.


De ex van de Uptown Girl-zanger, Christie Brinkley plaatsen samen met haar dochter Alexa Ray Joel de kiekjes van Joel met de jodenster. Waarschijnlijk wilde de familie een statement maken vanwege de protesten van neonazi's in Charlottesville. De ouders en grootouders van Joel ontvluchtten de jodenvervolging in Nazi-Duitsland en vestigden zich in de Verenigde Staten.

Na vragen van de pers liet Joel zijn woordvoerder een korte verklaring uitbrengen: "Alles wat nodig is voor de overwinning van het kwaad, is dat goede mensen niets doen".

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Christie Brinkley

Reacties