×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Morgan Freeman krijgt oeuvreprijs voor zijn perfectie

23.08.2017 -

Acteur Morgan Freeman wordt geëerd met de SAG Life Achievement Award voor zijn uitzonderlijke prestatie in zijn acteerwerk. De oeuvreprijs wordt op zondag 21 januari uitgereikt.


De jury prijst de acteur voor zijn manier waarop hij al zijn rollen perfectioneert: "Sommige acteurs wachten op de perfecte rol maar Morgan Freeman heeft laten zien dat ware perfectie is wat een acteur er zelf van maakt. Morgan Freeman bezielde ieder van zijn rollen, of hij nou chauffeur, bokser, pooier of president was. Hij diepte de persoonlijkheden van zijn personages uit en legde hun menselijkheid bloot."

Freeman heeft al vier SAG-Awards op zijn schoorsteenmantel staan. Hij heeft in films gespeeld als Driving Miss Daisy, The Shawshank Redemption, Se7en en Million Dollar Baby. Zijn laatste film is Going in Style van regisseur Zach Braff.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties