×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ron Brandsteder herenigd met Bella Beer

17.08.2017 -

Ron Brandsteder is weer even samen met Bella Beer. Bella stond hem vroeger altijd bij tijdens de opnamen van de Showbizzquiz. De twee scoorden destijds zelfs een grote hit met Lieve Bella Beer.


Ron en Bella Beer zullen vanaf 8 september samen met Gerard Cox, Joke Bruijs en diverse andere artiesten te zien zijn in De Doelen in Rotterdam. Daar vindt dan namelijk tot en met december tweemaal per maand de gezellige sing-a-long De Oase Bar 2017 Geeft Een Feestje plaats, gebaseerd op de voorstelling De Oase Bar, die Gerard en Joke vorig jaar met veel succes speelden. Gastoptredens zullen er zijn van onder meer Lee Towers, Jacques Herb, Loes Luca, Martin van Waardenberg, Mini & Maxi en Ron en Bella Beer.

 

Reacties