×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Welke BN'ers doen mee aan SBS-afvalrace?

14.08.2017 -

SBS6 hoopt met een nieuw tv-programma Nederland massaal aan het lijnen te krijgen. Ook vijf bekende Nederlanders met overgewicht gaan volgend jaar op de buis de strijd tegen de kilo’s aan, maakt de zender bekend.


Welke bekende Nederlanders hun afvalpoging gaan filmen, is nog niet bekend. Doel van het programma is samen minimaal één miljoen kilo af te vallen. Hoe de bekende en onbekende deelnemers dat doen, maakt niet uit. Alle methodes en diëten zijn geoorloofd.

SBS hoopt dat “zoveel mogelijk” Nederlanders meedoen aan het programma, een idee van Talpa. “Mensen die al van plan waren om af te vallen kunnen dit nu samen met anderen doen”, licht een woordvoerder toe. “Hopelijk ontstaat er een soort teamgevoel.”

De zender biedt deelnemers “een mooie stok achter de deur”. Voor elke kilo die ze kwijtraken, “gaat er een bedrag naar een goed gezondheidsdoel”. “Na afloop voelen de deelnemers zich dus niet alleen gezonder, maar ook beter: ze hebben bijgedragen aan een enorme donatie!”, aldus SBS.

Reacties