×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Cruise gewond

13.08.2017 -

Tom Cruise is in Londen gewond geraakt tijdens opnamen voor de film Mission Impossible 6. De acteur deed zelf een van de stunts en raakte daarbij geblesseerd.


Tom sprong vanaf een stellage op een gebouw, maar dat ging mis. De 55-jarige acteur moest een flinke sprong maken en haalde de rand van het gebouw maar net. Hij kwam daardoor met zijn hele lichaam hard in aanraking met het gebouw, meldt TMZ.

Op een filmpje is te zien hoe Tom na zijn val weer opkrabbelt en hinkend wegstrompelt. Daarna is te zien dat hij duidelijk last heeft van zijn been. Omdat hij vastzit aan een veiligheidskoord, kunnen medewerkers hem met gemak weer van het gebouw halen. Onduidelijk is wat de precieze verwondingen zijn die Tom bij zijn mislukte stunt heeft opgelopen.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties