Placeholder

Rihanna danst in pikante outfit op Barbados

Rihanna is feestend en met een kleurrijke, weinig verhullende outfit gespot op het Caribische eiland Barbados. De Amerikaanse zangeres danste mee in de parade op het Crop Over Festival in haar vaderland.

De 29-jarige zangeres droeg een met pailletten versierde bikini, een knalblauwe pruik en een enorme, kleurrijke verentooi. Een foto van haar pikante outfit postte Rihanna maandagavond op Instagram. De foto kreeg veel reacties, waaronder een van ex Chris Brown. De zanger, met wie Rihanna in 2008 een relatie had, plaatste een emoticon met twee oogjes onder het kiekje. Het leidde bij verschillende volgers tot woede. Fans vinden dat Chris haar niet moet lastigvallen, nadat hij haar in 2009 vlak voor de Grammy Awards in elkaar sloeg. "Chris Brown is een obsessieve en walgelijke man waar Rihanna absoluut geen interesse in heeft. Hij is compleet psychotisch", klinkt een van de reacties.

Tijdens het Crop Over Festival vieren de bewoners van het eiland het einde van de suikerrietoogst. De vierdaagse festiviteiten worden afgesloten met een grote parade door de hoofdstad Bridgetown: de Grand Kadooment.