×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dood Debbie Reynolds verwerkt in Will & Grace

04.08.2017 -

In de reboot van Will & Grace wordt stilgestaan bij de dood van Debbie Reynolds. De actrice speelde in de originele serie de rol van Grace' moeder Bobbi.


Debra Messing, die Grace speelt, bevestigde tegenover de Sydney Morning Herald dat in de reboot ook Bobbi is heengegaan. De moeder van Grace kwam in de serie geregeld op bezoek, en liet daarbij haar kritiek op haar dochter zelden achterwege. Het nogal theatrale personage was speciaal voor de actrice geschreven, zo vertelde Debbie in 2014 aan Gay Star News. "Ik heb me zo goed vermaakt. Ze schreven het voor mij én over mij. Ik droeg zelfs mijn eigen kleren en bont."

De Amerikaanse zender NBC maakte donderdag bekend dat de reboot van Will & Grace een tweede seizoen krijgt. Ook is het eerste seizoen, dat dit najaar van start gaat, uitgebreid van twaalf naar zestien afleveringen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties