×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Freek Vonk oog in oog met berggorilla

03.08.2017 -

In Rwanda heeft Freek Vonk een bijzondere week. Er is een extra show van Freek Vonk Live in de planning gekomen, én hij spotte een bijzondere diersoort. “Eerder deze week heb ik hier mijn eerste wilde berggorilla gespot, 150 kilo, één bonk spieren, dominant, slim maar ook de meest bedreigde gorilla, er zijn er nog maar 800," laat hij weten vanuit het Volcanoes National Park. "Over deze en natuurlijk vele andere avonturen ga ik in mijn live show vertellen!”


Freek Vonk geeft op 28 december een extra voorstelling van zijn nieuwe show Freek Vonk Live - Op Wereldreis in de AFAS Live. Dat maakte de tv-bioloog donderdag bekend vanuit het binnenland van Rwanda, waar hij zit voor opnames zijn tv-programma Freeks Wilde Wereld.

Eerder kondigde hij al op 27 december een live-show te geven in de voormalige Heineken Music Hall. In de familieshow laat Vonk bijzondere dieren voorbij komen en in Rwanda heeft hij ook weer inspiratie opgedaan.

Foto: Instagram Freek Vonk

Reacties