×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe liefde voor Milika Peterzon

Dolgelukkig met Edvard Niessing

02.08.2017 -

Na alle tegenslag in haar leven is Milika Peterzon nu weer helemaal gelukkig. De oud SBS-presentatrice is sinds enige tijd namelijk tot over haar oren verliefd op voormalig RTL Nieuws-presentator Edvard Niessing.


Milika werd in 2014 getroffen door een zware hersenbloeding. In die tijd was ze met Jurgen Smit, met wie ze zelfs trouwplannen had. Hun relatie strandde echter en sinds een poosje is de 55-jarige oud Hart Van Nederland-presentatrice gevallen voor de charmes van de 14 jaar oudere Edvard, zo onthulde Party.

Ook aan de relatie van Edvard kwam enige tijd geleden een einde. Hij stak Milika een hart onder de riem toen ze ziek was en zo groeiden de twee langzaam naar elkaar. ‘En nu laten we hand in hand de hond uit,’ vertelt Edvard aan RTL Boulevard. ‘Het klopt gewoon, het is een ontzettend fijn gevoel.’


Foto: Reni van Maren

Reacties