×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Roos Schlikker in diepe coma

31.07.2017 -

'Dit is het bericht dat ik nooit had willen schrijven', zet schrijfster en journaliste Roos Schlikker bij een oude foto van haar moeder. Ze is na een val van de trap slecht terecht gekomen en ligt nu na een operatie diep in coma.


'Mijn vader heeft mijn moeder woensdag onderaan de trap gevonden in een plas met bloed. Ze heeft een gigantische smak gemaakt wat heeft geresulteerd in een hersenbloeding, schedelbasisfractuur, gebroken nekwervel, beschadigde longen, een gebroken elleboog, een gebroken sleutelbeen en een dubbel gebroken bekken,' schrijft Wie Is De Mol-deelneemster Roos op Instagram. 'Ze is met spoed geopereerd om de druk op haar hersens te verlichten. Dat is op zich gelukt. Nadat ze een dag in slaap is gehouden, is donderdag de slaapmedicatie gestopt in de hoop dat ze wakker zou worden. Een dag daarna leek dat een heel klein beetje te gebeuren. Mijn vader en ik kregen allebei kneepjes in onze hand en hadden het gevoel dat we even echt contact konden maken. Helaas is dat de dag daarna en gisteren niet meer gelukt. We moeten nu concluderen dat ze diep in coma ligt.' Het is zeer de vraag of ze hier uit komt en zo ja hoe. Mijn vader, François, de kinderen en ik houden elkaar overeind, zo goed en zo kwaad als het lukt. Soms gaat het even met ons. En dan weer even heel erg niet.' Roos vraagt haar volgers om aan haar moeder te denken, 'die lieve Emma, mijn vaders vrouw, Francois’ schoonmoeder, oma van de kleinkinderen (“Stay strong, oma”) en mijn allerliefste moesje.'

 

Foto: Instagram Roos Schlikker

Reacties