×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry handbalt mee

28.07.2017 -

Kinderen van een Brits zomerkamp hebben vrijdag een speciale gast over de vloer gehad. Prins Harry liep een middagje mee met de vrijwilligers in Central Park in Londen en stak al snel zijn handen uit de mouwen, zo blijkt uit beelden die Kensington Palace heeft gedeeld.


Harry deed zijn bijdrage bij het uitdelen van de lunchpakketjes maar maakte bij de jongens en meisjes vooral indruk toen hij meespeelde en -coachte tijdens een potje handbal.

Het bezoek van de prins was op uitnodiging van de Fit and Fed-campagne, die kinderen in het hele land tijdens de schoolvakantie actief en gezond probeert te houden. Gedurende de zomer worden honderd achterstandswijken aangedaan. In heel 2017 moeten 12.000 kinderen en jongeren aan het project mee hebben gedaan.

Reacties