×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jason Bateman vereerd met ster op Walk of Fame

27.07.2017 -

Jason Bateman is woensdag geëerd met een ster op de Walk of Fame in Hollywood. De Arrested Development-acteur werd tijdens de ceremonie toegesproken door collega's Jennifer Aniston en Will Arnett.


Jennifer plaagde Jason tijdens haar speech met zijn verleden als kindster, en wist voor de gelegenheid zelfs de hand te leggen op een editie van Muppet Magazine, met op de cover tiener Jason met Miss Piggy. Maar ze had volgens People ook lovende woorden voor haar collega. "Maar ik heb de mazzel dat ik ook Jason Bateman de vader ken, de echtgenoot, de fantastische vriend." Om daaraan lachend toe te voegen: "En, zoals wij hem liefkozend noemen, de opa. Want hij ziet er misschien uit alsof hij twaalf is, maar hij gedraagt zich als een honderdjarige."

In zijn danktoespraak vertelde Jason dat hij als kind onderweg naar audities vaak over de sterren op Hollywood Boulevard reed op zijn skateboard, en niet had kunnen bedenken dat zijn naam daar ooit tussen zou prijken.

Reacties