×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Channing Tatum komt naar Nederland

Acteur bij filmpremière in Tuschinski

26.07.2017 -

De Amerikaanse acteur Channing Tatum brengt vrijdag 18 augustus een bezoek aan Nederland om zijn nieuwe film Logan Lucky te promoten. Channing is aanwezig bij de Nederlandse première van de film in Pathé Tuschinski in Amsterdam, kondigt de filmmaatschappij aan.


Channing speelt de hoofdrol in de nieuwe misdaadkomedie van Steven Soderbergh en is tevens coproducent. Logan Lucky draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.

Soderbergh regisseerde eerder Ocean's Eleven, Twelve en Thirtheen en Magic Mike. Logan Lucky is een actiefilm over de twee broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver), die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens een autorace. Daarvoor schakelen ze de hulp in van kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig) die ze eerst helpen te ontsnappen uit de gevangenis.

Reacties