×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber niet welkom in China

21.07.2017 -

Justin Bieber is voorlopig niet welkom in China. De Canadese superster zou tijdens zijn Purpose wereldtournee het Aziatische land willen aandoen, maar een lokale instantie voor cultuur in hoofdstad Peking liet de zanger eerder deze week weten dat hij geen toestemming krijgt om in China te optreden. Zijn wangedrag tijdens eerdere shows in China zouden daaraan ten grondslag liggen.


Volgens het officiële affiche van zijn wereldtour staan eind september optredens in Japan, Hong Kong, Filipijnen en Singapore gepland. CNN weet vrijdag te melden dat ook Peking op Biebers wensenlijstje zou staan, maar dat zijn aanvraag is afgewezen.

"Een reeks van misdragingen in het buitenland en tijdens zijn eerdere optredens in China hebben kwaad bloed gezet", zou de officiële verklaring luiden. "Om de nationale entertainmentindustrie te reguleren en op te schonen, vinden we het niet gepast artiesten met slecht gedrag toe te laten."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties