×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Rieu bouwt graag zandkastelen

21.07.2017 -

André Rieu reist het grootste deel van het jaar de wereld over. Maar als hij in thuisstad Maastricht is, zorgen zijn kleinkinderen ervoor dat hij kan ontspannen.


"Zij zorgen ervoor dat ik, als ik in Maastricht ben, niet alleen maar aan het werk ben, maar ook zandkastelen bouw in de tuin en gewoon hun opa mag zijn. Dat is pas écht genieten," vertelt André in het AD. De komst van zijn vijf kleinkinderen heeft zijn leven naar eigen zeggen compleet veranderd.

De koning van de wals sluit komend weekend zijn reeks concerten op het Vrijthof in Maastricht af. De registratie van de populaire show is zaterdag en zondag in 32 landen te zien in filmzalen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties